Personlig Trening

Øya CrossFit tilbyr personlig trening. Vi hjelper deg å bygge vaner som du kommer til å ha resten av livet. Vi er overbeviste om at CrossFit passer for ALLE, men for noen passer en til en-timer enda bedre enn gruppetimer. Derfor tilbyr vi også personlig trening.

En god personlig trener er både coach, motivator og medmenneske.

Mennesker er unike og har forskjellige utfordringer. Hos Øya CrossFit har vi coacher som har jobbet med mange ulike mennesker. Vi kan ikke bare faget vårt; vi kan også lytte, sette oss inn i andres situasjon og gi deg en god opplevelse, samtidig som du får de resultatene du ønsker!

PASSER DETTE FOR MEG?

  • Spesielle behov: Personlig trening kan passe for deg som har en skade og ønsker ekstra oppfølging, og for deg som er overvektig eller av andre grunner ønsker å starte i eget tempo.

  • Vi sørger for at du utvikler god og trygg teknikk: Det individualiserte programmet tar høyde for dine styrker og svakheter. Dette senker skaderisikoen og gir bedre resultater. 

  • Sett deg mål: Se bra ut, føl deg bra, lev sunnere… Uansett hvilke grunner du har for å være her, så vil vi hjelpe deg med å identifisere målene dine, og bidra til at du når dem. Regelmessig trening og målsamtaler med coachen vil styrke forpliktelsene du har til dine egne mål.    

  • Kostholdscoaching: 
    Det du spiser har mye å si for om du lykkes. Coachen din kan hjelpe deg med kostholdsveiledning.

  • Fleksibel timeplan: Tren på tider som passer for deg. Personlig trening kan skreddersys timeplanen din. 

  • Utvikle spesifikke ferdigheter: Ønsker du å perfeksjonere din pull-up, mestre en muscle-up eller spikre din handstand push-up? Personlig trening er en ypperlig måte for å forbedre de spesifikke ferdighetene du bruker i CrossFit.