Vi er Øya Crossfit

Vi gir deg det beste innen funksjonell trening

The winning combination…

  • Verdien om å HJELPE andre
  • LIDENSKAP for det vi gjør
  • Formell KOMPETANSE

Målet vårt er å forbedre folks livskvalitet nå, og i et langsiktig perspektiv. På Øya CrossFit er vi opptatt av å gjøre verdens mest effektive treningsform, trygg og morsom.
Vi ønsker å gjøre din treningsøkt til dagens beste time!

Hvem er vi?
Vi startet opp i mai 2015 med et mål om å være et lite treningssenter med høy kvalitet. Teamet vårt består av dedikerte coacher som kjenner alle medlemmene våre.
Hos oss skal du komme til et miljø hvor du føler deg trygg, og møter et smil og en high five – både fra oss coacher og fra andre som trener her.

Vårt Team

Ditt lokale team av coacher på Nøtterøy

Truls-Lyngås

Truls Lyngås

Head Coach &
Co-owner

Truls var en ivrig fotballspiller fra barndommen av, men ble som tenåring diagnostisert med et alvorlig tilfelle av sykdommen Morbus Crohn (inflammatorisk mage- og tarmsyndrom). Selv om han fortsatte å spille, måtte han ende fotballkarrieren i de sene tenårene. I et forsøk på å holde seg i form prøvde han seg på kickboxing, men dessverre var tilstanden så dårlig at operasjon var siste utvei. Etter en vellykket operasjon var han sugen på nye utfordringer, og var overbevist om at regelmessig trening ville være viktig for å holde sykdommen i sjakk. Han gikk tilbake til kampsport, men falt mer for disiplinen Taekwon-Do. Der er han fortsatt, og har nå 11 år bak seg som aktiv utøver, samt 10 av disse som instruktør for alle aldre, i flere klubber i Norge. I søken om å bli en enda sterkere og bedre utøver, lette han etter et alternativ utenom Taekwon-Do, og det var her han oppdaget den da ferske treningsmetoden CrossFit i 2011. Her følte han seg hjemme, og det var grunnen til at han ble Assistant Coach hos CrossFit Bergen, som igjen førte til ønsket om å åpne en egen box.
Daniel-Hallanger

Daniel Hallanger

Coach, Adm. leder & Co-owner

Daniel har alltid hatt en drivende interesse for idrett. Han har vært engasjert som utøver innen Taekwondo i omkring 16 år og som trener omtrent like lenge. Daniel har sin Bachelor of Sport and Recreation fra Auckland University of Technology i New Zealand. Tidlig i utenlandsoppholdet ble han introdusert til CrossFit og tok raskt fatt på coaching rollen hos Crossfit East Auckland. Hele 2 år av studiene var Daniel også ansatt som coach hos Athlete Development hvor han jobbet med å forbedre prestasjonen til New Zealands lovende unge talenter, gjennom både idretts-psykologi, styrke og kondisjon.

Under denne tiden utviklet Daniel en lidenskap for bevegelseskvalitet, mobilitet og styrke. Dette var basert på tilegnelsen av kunnskap innen treningsvitenskap, men også opplevelsen av å se hvordan så mange av oss, som på grunn av blant annet begrenset mobilitet, koordinasjon eller styrke, mangler en evne til å utføre det som burde være grunnleggende allmenne bevegelsesmønstre.

Daniel brenner for nærmiljøet han vokste opp i og ville derfor tilbake til Nøtterøy og Tønsberg for å videreformidle sin kunnskap og lidenskap til det gode for kjente og ukjente her hjemme.

Anna Margrét Gunnarsdóttir

Daglig Leder &
COACH


Patrick Ravn

COACH

Synne Heimdal

COACH & KOSTHOLDSCOACH

Lilja-Run-Gunnarsdottir

Lilja Run Gunnardsdottir

COACH

Andreas-Thorbeck

Andreas Thorbeck

COACH