Vårt unike Øy(a)-samfunn

RELASJONER = GNISTEN OG FLAMMEN

Relasjoner var gnisten i motivasjonen for å starte Øya CrossFit. Truls og jeg ville skape et sted vi kunne gjøre drømmejobben, trene, bli sterke og glade sammen og kunne gjøre det ”hjemme” så at alle som betød mye for oss, våre nære venner og familie kunne være en del av det. Men vi måtte så klart også ha noen medlemmer vi ikke kjente da – så har alle dere kommet til oss. (klisje-alert!) Dette har vært som å blåse på en gnist som har vokst seg til en flamme. Vi hadde ikke forutsett hvilken drivkraft vi har fått underveis av de utrolig varme og betydelige relasjoner som er bygget opp med dere i vår ”treningsfamilie”. Nå er det disse ekte og gode relasjonene som motiverer oss til å gi alt vi kan til vårt Øy(a)-samfunn.

NAVNET

Navnet Øya valgte vi fordi ”øya” er et symbol for oss. Et symbol på et lite samfunn som har sin egen kultur, sine særegenheter, sin identitet og sist men ikke minst en omsorg for selve øya og øy-boerne seg i mellom.

Det var slik vi så for oss miljøet på vårt eget øy.

Navnets symbolikk har stått i full blomst i hele vår korte historie. Velviljen til å bidra med sin egen tid, arbeidskraft, kunnskap eller utstyr er det utallige eksempler på.

Raushet, omsorg og inkludering er holdningene som først faller meg inn når jeg tenker på det jeg har opplevd. Og nå i disse korona-tider… hvilken støtte og engasjement det er å føle på, både til Øya og dere alle i mellom, er rørende.

DET er mennesker, verdier og et Øy(a)-samfunn det er verdt å kjempe for.

Takk for alt det dere har gitt oss og takk for alt dere gir hverandre.

#debestefolka

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *