Hvem kan trene CrossFit?

Kan jeg trene CrossFit, jeg som…

Først og fremst opplever vi tvilen om, ”Kan JEG trene CrossFit? ” som en vanlig tanke blant mange.

”Jeg som ikke har trent siden jeg var gravid med eldstemann på 6 år

”Jeg som har en vond skulder og rygg”

”Jeg som er i så dårlig form”

”Jeg som er over 50 år”

”Jeg som har slitt med overvekt lenge”

”Jeg som er så svak”

Det finnes mange årsaker som kan føre til usikkerhet og som holder deg borte fra å prøve CrossFit. Det er også denne oppfatningen av at:
”CrossFit er vel ikke noe for meg, det er jo så hardcore trening med masse tunge vekter og alle har flat mage og store muskler.”
Det var litt slik før, men tidene har forandret seg (selv om historiene og Youtube videoene fremdeles eksisterer der ute).

Dette inntrykket er ikke representativt for det du finner hos oss på Øya CrossFit.
Vi fokuser på å gjøre din kropp sterkere og sunnere gjennom funksjonelle bevegelser så du er bedre rustet til å løfte noe tungt i hverdagen, utføre ditt arbeid, bære handleposene, drive din idrett, løpe etter bussen uten å dra på deg en strekk – hva enn det måtte være ditt dagligliv skulle kreve. Selvfølgelig skal du få løfte tungt relativt til ditt nivå. I korte perioder skal du få jobbe så hardt DU kan. Men alt i relasjon til ditt utgangspunkt i dag.

Hos oss finner du et spekter av mennesker og fitnessnivåer. Både idrettsutøveren som jobber for å komme seg raskere fra A til B, og mosjonisten som jobber for å kunne raskere ta et støttesteg for å unngå å skli og falle på isen. Begge er like avhengig av styrke og hurtighet i sin bevegelse relativt til hvert sitt formål. Og begge vil oppleve i denne prosessen at de vil forbedre sin helse, styrke og velvære samt å få oppleve mestringsfølelse.

Denne tvilen og usikkerheten som mange har – kombinert med en potensiell uheldig oppfattelse av hva CrossFit er, hindrer dessverre mange fra å ta det første steget og oppleve hva CrossFit kan og burde være.

Ja, DU kan trene CrossFit!

CrossFit kan skaleres til ALLE nivåer.
Det vil si at din coach justerer økten etter dine behov.
Noen velger å trene CrossFit i gruppe og noen velger å gjøre det 1 til 1 med en personlig trener. Her kan du velge det du selv er mest komfortabel med.
Felles for opplevelsen vil være at din coach leder deg igjennom hele økten fra start til slutt.

Hos oss kan du komme akkurat slik du er, uansett hvilke ”men…” du har.
Øya CrossFit er et lite treningssenter og det er akkurat det vi skal være. På den måten kan vi se alle. Vi kjenner deg og du blir godt tatt vare på hver gang du er her.

Vi vet at for mange av våre medlemmer har valget om å komme en tur til oss for en prat vært et av de beste valgene de har tatt. Vi vet det fordi de har fortalt oss akkurat dette, samt at de også hadde mange ”men kan jeg? Jeg som…”. Kanskje akkurat som deg.

Velkommen – akkurat du som tror du ikke kan

Vil du vite hvordan du kommer best i gang? Book en samtale her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *